POTPISAN SPORAZUM O PARTNERSTVU

Partneri, Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka županija, Hrvatska udruga poslodavaca, Tekstilno-tehnološki fakultet, Sveučilište Sjever, razvojna agencija Varaždinske županije i Sindikat TOKG Hrvatske održali su početnu konferenciju projekta “Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu”.

 

U palači Varaždinske županije 14. lipnja 2018. godine, u nazočnosti partnera na projektu, predstavnika Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, Hrvatske udruge poslodavaca, Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Sveučilišta Sjever, razvojne agencije Varaždinske županije i Sindikata tekstila, obuće, kože, gume Hrvatske, održana je početna konferencija projekta ZAKOS — “Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu”.

Projekt ZAKOS u potpunosti je financiran od strane Evropskih strukturnih i investicijskih fondova u visini od 680.000,00 kuna, trajati će dvije godine, te će se u tom vremenu održati nekoliko okruglih stolova, tematskih radionica i seminara na temu socijalnog dijaloga. Nositelj čitavog projekta je Varaždinska županija.

Dodatne detaljne informacija o projektu ZAKOS, te njihovim stavovima i očekivanjima od samog projekta iznijeli su Ivan Biškup, voditelj projektnog tima, Sanja Ostroški, predstavnica HUP-a i Nenad Leček, predsjednik Sindikata TOKG Hrvatske.

Nakon pozdravnih govora predstavnika županija, partneri na projektu potpisali su Sporazum o partnerstvu kojime su precizno određeni zadaci pojedinih partnera, hodogram i troškovi svih predviđenih aktivnosti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *