VUKOVAR: Održana 1. sjednica Nacionalnog odbora i seminar na temu “Razvoj komunikacijskih vještina”

Uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera dana 09. prosinca 2021. godine u Vukovaru je održana konstituirajuća sjednica Nacionalnog odbora Sindikata TOKG Hrvatske.

Sukladno odredbama Statuta članovi Nacionalnog odbora raspravljali su i usvojili Plan prihoda i rashoda za 2022.godine, te Program rada i planirane aktivnosti  u 2022. godini. Nadalje, u raspravi je poseban naglasak stavljen na učlanjivanje, odnosno povećanje sindikalne gustoće. Uz već definirane redovne aktivnosti oko kolektivnog pregovaranja i poboljšanje uvjeta za naše članove, posebno će biti potrebno uključiti se u započete pregovore oko izmjena Zakona o radu.

Nastavno, nakon održanog Nacionalnog odbora, održan je i dvodnevni seminar na temu „Razvoj komunikacijskih vještina“. Uz kvalitetnu obradu i prezentaciju teme seminara, kolegica Željka Obradović, uspjela je stvoriti aktivnu radnu atmosferu te su se u raspravu uključili gotovo svi sudionici seminara. 

Nakon održanog seminara, svi sudionici su posjetili tvornicu BOROVO u Vukovaru gdje su se upoznali sa proizvodnim procesom i uvjetima rada u tvornici.

  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *