ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA TVORNIČKOG SINDIKATA BOXMARK

 

Protekle subote, 5. rujna 2020. godine, u Trnovcu Bartolovečkom, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, održana je redovna izborna Skupština tvorničkog sindikata Boxmark Trnovec. Skupštini su uz delegate, koji su imenovani u svojim sindikalnim grupama u Trnovcu i izdvojenim pogonima u Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi (Slavonski Brod), prisustvovali i predstavnici Sindikata TOKG Hrvatske.

Nakon uvodnih riječi glavne sindikalne povjerenice i pozdravnih riječi gostiju, Skupština je, pod vodstvom radnog predsjedništva, započela sa radom. Tako je, nakon provedene rasprave, jednoglasno prihvaćeno izvješće o radu  i izvješće o financijsko-materijalnom poslovanju Sindikata u proteklom mandatnom razdoblju.

Delegati nazočni na Skupštini verificirali su trinaest sindikalnih  povjerenika  neposredno izabranih  u Izvršni odbor Sindikata u svojim sindikalnim grupama, te su pristupili tajnom glasanju za glavnog sindikalnog povjerenika i članova Nadzornog odbora Sindikat. Nakon izvršenog prebrojavanja glasova Izborna komisija podnijela je izvješće o rezultatima izbora i utvrdila da je Anica Đurinec jednoglasno izabrana za glavnu sindikalnu povjerenicu Sindikata , te ustanovila da su svi predloženi kandidati za  članove Nadzornog odbora također jednoglasno izabrani.

Na samom završetku glavna sindikalna povjerenica  svima prisutnima zahvalila je na dolasku, a radnom predsjedništvu čestitala na kvalitetnom vođenju Skupštine. Također uputila je poruku da se nada da će u predstojećem mandatnom  razdoblju  biti još aktivniji i složniji, te zajedno raditi na poboljšanju materijalnog statusa i boljih uvjeta rada naših članova.

 

Informaciju sa održane Skupštine dostavila

Anica Đurinec, glavna povjerenica Sindikata Boxmark

 

  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *