Pogodnosti za naše članove

Svi naši članovi uz predočenje članske iskaznice ostvaruju popust na Crodux benzinskim servisima kod kupnje goriva i u Borovu na sav prodajni asortiman.

Ovim putem obavještavamo da smo produžili ugovor sa CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. Zagreb koji omogućuje našim članovima kupnju goriva na CRODUX benzinskim servisima po maloprodajnim cijenama važećim na dan kupnje umanjene za popust koji su ugovorne strane utvrdile međusobnim ugovorom. Popust se obračunava na maloprodajnu cijenu važeću na dan kupnje bilo koje vrste goriva, uključujući auto plin i plavi dizel, osim loživog ulja. Popust vrijedi za sve vrste plaćanja (gotovinski, bezgotovinski – Amex, Diners, Maestro, Visa, MasterCard), osim plaćanja putem Crodux kartice.

Pravo na povoljniju kupnju članovi sindikata ostvaruju na osnovi sindikalne članske iskaznice, s time da im ona služi kao sredstvo identifikacije na prodajnom mjestu, a odabrani asortiman plaćaju vlastitim sredstvima na prodajnom mjestu i tom prigodom mogu koristiti sredstva plaćanja po svom izboru.

Uz ostvarenje popusta na Crodux benzinskim servisima, naši članovi ostvaruju popust prilikom kupnje i u prodavaonicama BOROVA na sav asortiman i to od 10%

Stoga, priložite svoje članske iskaznice i ostvarite popust.

Vaš Sindikat TOKG

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *