ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA TVORNIČKOG SINDIKATA VIS KONFEKCIJA

Proteklog petka, 19. lipnja 2020. godine, u Budinščini, održana je redovna izborna Skupština tvorničkog sindikata VIS konfekcija Varaždin. Skupštini su uz delegate, koji su imenovani u svojim sindikalnim grupama, prisustvovali i predstavnici trgovačkog društva, te Sindikata TOKG Hrvatske.

Nakon uvodnih riječi glavne sindikalne povjerenice i pozdravnih riječi gostiju, Skupština je, pod vodstvom radnog predsjedništva, započela sa radom uz aktivno sudjelovanje svih nazočnih delegata. Tako su, nakon provedene rasprave, jednoglasno prihvaćeni izvješće o radu  i izvješće o financijsko-materijalnom poslovanju Sindikata u proteklom mandatnom razdoblju, te su prihvaćene smjernice djelovanja tvorničkog sindikata u narednom petogodišnjem razdoblju.

Delegati nazočni na Skupštini verificirali su i sindikalne povjerenike neposredno izabrane u Izvršni odbor Sindikata u svojim sindikalnim grupama, te su pristupili tajnom glasanju za glavnog sindikalnog povjerenika i članova Nadzornog odbora Sindikat. Po izvršenom prebrojavanju glasova Izborna komisija podnijela je izvješće o rezultatima izbora i utvrdila da je Ljubica Hosni jednoglasno izabrana za glavnu sindikalnu povjerenicu Sindikata, te ustanovila da su i svi predloženi članovi Nadzornog odbora jednoglasno izabrani.

1 thought on “ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA TVORNIČKOG SINDIKATA VIS KONFEKCIJA”

  1. Nisam ni mislila da ce neko drugi bit izabran za glavnu povjetenicu nego Ljubica,nije niko lud pored tebe to radit…
    Ali svejedno sta je to vrlo tesko radit u ovim vrameni
    m, ipak cestitam Ljubici na velikom povjerenju njenih kolega i kolegica, srdacan pozdrav svima,pogotovo’veteranima’🥰vasa
    Ana Ivanisevic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *